Fugtighedsmålinger:
Hø og halm: 8% … 80%,
Halm: 8%.. 25%
Halm ensilage: 30%..84%
Korn ensilage: 40%..76%
Alfalfa: 8%..75%.
(procentdel vand i vægt ved 15 °C (59 °F) temperatur)
Nøjagtighed af fugtighedsmåling:
10% til 20%: 1,4%
30% til 50%: 4%
20% til 30%: 2%
50% til 70%: 6%
Reference-metode til fastsættelse af fugtighed. Ovntørret metode i henhold til ISO 6496:1999, EY No. 152/2009, med prøver der tages med et prøvebor fra dybden af fugtighedsmålingen.
Fugtighedsmåling princip: Elektronisk måling
Tæthed kompensation: Automatisk, baseret på skubbekraft og bevægelsesmåling
Temperatur kompensation: Semi-automatisk, valgfrit
Driftstemperatur: Håndtag/skærm: -10 °C.. +50 °C (14 °F.. 122 °F)
Sonde: -10 °C.. +80°C (14 °F.. 176 °F)
Temperatur måling: -10 °C.. +80 °C (14 °F.. 176 °F)
Målingshukommelse: 64 baller, med i alt 1000 fugtigheds- eller temperatur